Τετάρτη 7 Μαρτίου 2007



Το ψάξιμο για φωλιές ξεκίνησε. Θα τελειώσει αύριο. Ως τότε -και μετά- οι καλλικατζούνες θα συνεχίσουν να κλωσσούν τα αυγά τους και να προστατεύουν τα μικρά τους, όπως μια σήμερα, που καθώς πλησίασα στη φωλιά της, άρχισε να με απειλεί τεντώνοντας το λαιμό της και ανοιγοκλείνοντας το στόμα της απειλητικά, βγάζοντας κάτι τρομακτικές φωνές που μόνο ο κέρβερος κι οι δράκοι των παραμυθιών φανταζόμουνα ότι βγάζουν!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ αυτοί που θα ήθελαν να είναι εκεί και να μοιραστούν μαζί σου την αρμυρή πνοή του άνεμου νωρίς το πρωί. Καλή αντάμωση.

Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, Να αφήσεις τις ψαθούρες και να κοιτάξεις την ψάθα σου.

Τάκης Πιστόλας

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,

Δημήτρης Β.

Ανώνυμος είπε...

πες μας λίγο περισσότερο για το τί κάνεις εκεί, πώς αποφάσισες να πας και πώς περνάει ένα εικοσετατράωρό σου στο νησί

avs

Ανώνυμος είπε...

Λίγες ή πολλές οι καλικατζούδες της ψαθούρας θα έχουν φέτος καλή παρέα. Φαντάζομαι ότι στο τέλος της περιόδου οι νεοσσοί θα έχουν αποκτήσει και ονόματα, αλλά και ταυτότητα.
Καλή συνέχεια

Tasos Dimalexis είπε...

Επιτέλους κατάφερα να αποκτήσω ταυτότητα Blogger και να στείλω και εγω σχόλια. Λοιπόν, πολλές ή λίγες οι καλικατζούδες, φέτος θα έχουν καλή παρέα και τα τέκνα τους θα αποκτήσουν και ταυτότητα, ώστε να μπορούμε να τα αναγνωρίζουμε όταν τα βλέπουμε.
Καλή συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

Kali arxi sto nisi Giorgo. H apoikia tis Dadias sou stelnei agonistikous xairetismous

Dina + Giannis

Ανώνυμος είπε...

Geia sou Giorgo,

Elpizo na ta pernas kala stin katapliktiki monaxia tis Psathouras

Mou fernis thimises palies kai omorfes. Na pernas kala! Xero oti ise sto stichio sou.

Vassilis Kouroutos

Η Κουρούνα είπε...

Έμαθα για το πολύ ενδιαφέρον μπλογκ σου από ένα link στο Magicasland.com. Καλώς όρισες στην ελληνική μπλογκόσφαιρα.

Ανώνυμος είπε...

Bravo Giwrgo,

elpizo oi kalikatzounes kai ta ypoloipa sympa8h plasmata ekei na sou kratane kalh parea.

na eisai kala
Maria

Ανώνυμος είπε...

Εχεις καταλάβει βέβαια ότι όλοι ζηλεύουμε! Μερικές φωτογραφίες ακόμα και κινδυνεύεις να πρέπει να μας φιλοξενήσεις όλους!!!

Καλή συνέχεια!
Αθηνά Δεσύπρη

Unknown είπε...

καλώς ήλθες στην μπλογκόσφαιρα και σε ευχαριστούμε για αυτές τις μαγικές στιγμές που θα μοιραστείς και μοιράζεσε μαζί σου, τολμώ να πω πως και γω ζηλεύω, αν και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αντέξω τη ζωή σ'έναν φάρο, ίσως μόνο για 40 μέρες και αν ;)

nikos είπε...

καλή αρχή και καλή συνέχεια!

το ημερολόγιο σου, μου προκάλεσε μάλλον ένα μούδιασμα... ίσως γιατί κάνεις κάτι που κάποιες φορές σκέφτηκα οτι θα ήθελα να κάνω...δεν ξέρω...στην ενασχόλησή μου με ταπουλιά η αφορμή ήταν ένας "εμπνευστικός" καθηγητής και μερικοί "τρελοί" που αλωνίζαν τις βραχονησίδες του αιγαίου...όμως, ο πρόλογος του διδακτορικού σου ήταν που με έκανε να σκεφτώ και λίγο παραπάνω πάνω σε αυτό...

ότι καλύτερο!

Ανώνυμος είπε...

Ά ρε Γιώργο, πολύ σε ζηλεύω που έχεις την ησυχία σου και την ηρεμία σου! Θα σου έστελνα την Κατερίνα με την Λευκή να σου κάνουν παρέα αλλά φοβάμαι ότι θα διώξουν όλα τα υπόλοιπα ζωντανά ...
Καλή επιτυχία
Αλέξανδρος Μελβάνι

lighthouse.life είπε...

@ nikos γεια σου και χαρά σου. Ο πρόλογος του διδακτορικού μου! Κάποιος που τον πρόσεξε! Δεν ξέρεις πόσο πολύ με κάνεις και χαίρομαι. Ότι πεθυμάς να γίνει. Αν θες επικοινώνησε γιατί και γω έχω περιέργεια να δω ποιος είναι εκείνος που πρόσεξε το κείμενο αυτό (που είναι ένα πολύ δικό μου πράγμα, ένα κομμάτι πραγματικό του εαυτού μου)