Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2007

ΖΩΝΤΑΝΟ PLAYBACK ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΦΑΡΟ!

Αγαπητοί φίλοι,
Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2007 το βραδάκι στο Πάρκο (Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης) Αντώνης Τρίτσης, (πρώην Πύργος Βασιλίσσης) θα γίνει μια κοινή εκδήλωση των περιβαλλοντικών οργανώσεων Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία, WWF Ελλάς και ΜΟm που θα περιλαμβάνει παρουσίαση διαφανειών και κάποιων βίντεο από την παραμονή στην Ψαθούρα με ανεπίσημο και «χαλαρό» σχολιασμό από τον Γιώργο Κατσαδωράκη.
Η εκδήλωση θα αρχίσει περίπου στις 20:30 ως 21:00, θα γίνει σε εξωτερικό χώρο όπου θα υπάρχει δυνατότητα να γνωριστούμε, να βρεθούμε και να μιλήσουμε. Ελπίζω να βοηθήσει το ωραίο περιβάλλον του Πάρκου για να περάσουμε ευχάριστα. Για το πως θα φτάσει κανείς στο Πάρκο «Α. Τρίτσης» μπορείτε να βρείτε οδηγίες στον δικτυακό τόπο της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας http://www.ornithologiki.gr/
Για όσους θέλουν να πάνε στο Πάρκο από νωρίτερα, η Ορνιθολογική οργανώνει διάφορες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για μεγάλους και παιδιά από τις 17:30.
Τα λέμε εκεί. Παρακαλώ διαδώστε το μήνυμα σε κάθε πιθανά ενδιαφερόμενο.

6 σχόλια:

aNTwNHs είπε...

Το link είναι λάθος :P

imikrimarika είπε...

Ενδιαφέρον blog και θα συμφωνήσω με άλλους ότι η προσπάθεια παρουσίασης παρόμοιων ερευνών μέσω internet θα έπρεπε να συνεχιστεί.Φέρνει τον απλό άνθρωπο πιο κοντά στη φύση, τις ιδιομορφίες της και τις συνθήκες έρευνας που βοηθούν συχνά στην επιβίωση ορισμένων ίσως απειλούμενων ειδών.

Ανώνυμος είπε...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Ανώνυμος είπε...

ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΕΚΡΟ από ΧΙΟΝΙΑ ΜΕΣΟΚΑΛΟΚΑΙΡΟ στα Πυρηναία, 2 ΝΕΚΡΟΙ από ΧΙΟΝΙΑ στη Γερμανία - 6 με υποθερμία!...
ΧΙΟΝΙΣΕ επίσης στην Καλιφόρνια, την Κίνα κ.α.

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/2091625/Avalanche-in-Pyrenees-kills-British-couple.html
http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,565678,00.html
http://www.mymother%20lode.com/%20News/article/%20kvml/1216079663
Ενώ η ΝΑΣΑ από την Πρωτομαγιά ανήγγειλε με καθυστέρηση ότι εισήλθαμε σε φάση ψύξης...
(http://earthobservatory.nasa.gov/Newsroom/NewImages/images.php3?img_id=1801)

Αμέσως μετά την Ινδία, και η Ρωσία πιο έντονα κατά των λαμογιών της "υπερθέρμανσης", όπως ο πάμπλουτος, πολυβραβευμένος ραδιενεργός γενοκτόνος Γκορ.

http://epw.senate.gov/public/index.cfm?FuseAction=Minority.Facts&ContentRecord_id=09df614e-802a-23ad-46c9-8a90fcb5569a
http://www.hindu.com/2008/07/10/stories/2008071055521000.htm
Εκδηλώθηκε ρήγμα στην Ένωση Φυσικών τής Δολαρίας κατά της τρομολαγνείας των υπερθερμασμένων!
http://www.aps.org/units/fps/newsletters/200807/editor.cfm
Να κι άλλος ένας που βρήκε το ΘΑΡΡΟΣ να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος επί χρόνια υποστηρίζοντας τη συλλογική ενοχοποίησή μας για τις φυσικές αλλαγές στο κλίμα:
http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,24036736-7583,00.html
Κι ένας που ομολογεί πώς μαγείρευαν καιρικά δεδομένα, από αυτά που χρησιμοποιούνται εναντίον μας:
http://wattsupwiththat.wordpress.com/2008/07/17/fabricating-temperatures-on-the-dew-line.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την αποσιώπηση σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει με το κλίμα και ποια είναι η δοκιμασμένη προσαρμογή
, εδώ
και εδώ: http://www.youtube.com/v/dXSHtsOztRk.

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,情色,成人,A片,自拍,情趣用品,情趣,色情,成人影片,色情影片,免費A片,情趣用品,情趣,成人網站,A片下載,日本AV,做愛,情趣用品,情趣,美女交友,A片,辣妹視訊,情色視訊,情趣用品,情趣,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影,A片情色,A片,AIO,AV,日本AV,色情A片,AV女優,A漫,免費A片,A片下載,情色A片,哈啦聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費視訊聊天,上班族聊天室,080中部人聊天室,視訊聊天室,視訊聊天,成人聊天室,一夜情聊天室,辣妹視訊,情色視訊,成人,成人影片,成人光碟,成人影城,自拍

Ανώνυμος είπε...

Published outstanding writing! I seriously liked looking through doing it, tonsil stones you will be an amazing journalist.I can be sure to save your websites Satellite direct and can typically keep coming back someday. I need to strongly encourage you actually keep on the good articles, have a relatively decent family trip penis advantage review day!